påsketur

Nå har jeg kommet hjem fra dagens påsketur. Vi dro til en strand i bjugn, og det var sykt herlig der! Sola stod og skinte og jeg døde nesten, for såklart hadde jeg bare på med hettegenser. :p Neste gang skal jeg ta med en t-skjorte. Hehe, Caroline Sofie ( ei jente på tre år som mamma og pappa er gudmor og gudfar til ) & tore mikael ( en gutt som er 4 år, broren til caroline ) skal ligge over hos oss i natt, så det blir koselig! Jeg fikk jo påskeegg i morrest og det var skikkelig hærlig, bortsett fra at jeg måtte lete ette det. Det må jeg jo alltid, men jeg fant det ikke. xD haha, det tok meg en evighet og til slutt måtte jeg få vite alle slags tips, og fant den i vinduskarmen.  morsomt...

I går kveld var jeg og gøril til silje og bada i stampen! Det var utrolig hærlig... vi bada til rundt halv ett også lå jeg over til silje etterpå. <'3-har dere fint vær?

-hva synes du ?

-EKB <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eva karlin

eva karlin

13, Ørland

Hei : ) Jeg er ei 13 år gammel jente. Jeg blogger om det jeg tenker på, det jeg driver med og masse bilder! Jeg tar bildene mine med Nikon D3100.

Kategorier

Arkiv

hits