må gjøre video = klikk !!

Omg, når jeg la inn må gjøre videoen ble det liksom sick dårlig kvalitet ! Man ser oss jo knapt :p Jeg tror kanskje det var fordi jeg la det inn på feil program, også er jeg ikke sikker på om jeg sletta det fra kameraet eller ikke, men vi får se om jeg får fixa det. Hvis ikke får vi filme alt på nytt :o Haha, bortsett fra det med tran. haha, dere sku serr ha sett det XD Jaja, men nok snakk om det..

Har akkurat vært ut, eller til silje da, og det var helena, eva & henna også. Helena og silje filmet inn noe til sin mågjøre video. Haha, det var litt morsomt. Henna dro nesten rett etter at jeg kom da :( Også gikk vi ut også dro alle hjem nesten rett etterpå, for alle ville hjem og se paradise, som starter NÅ så derfor blogger jeg mer imorgen.

det blir hot or not, siden jeg ikke gidder legge ut bilder ^^


jeg digga ringen jeg altså !! :D


EN ting jeg vil si før jeg ser paradise er: "frekke kommentarer", hihi. :p Fikk en frekk kommentar før idag, om dere ser på innlegget under. Jeg bryr meg ikke om hva folk mener om bloggen min, såklart blir jeg glad for hyggelige kommentarer, men hvis dere ikke liker den; spar dere for turen innom da xD

 

Hihi, det var min lille preketale for idag ! >:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eva karlin

eva karlin

13, Ørland

Hei : ) Jeg er ei 13 år gammel jente. Jeg blogger om det jeg tenker på, det jeg driver med og masse bilder! Jeg tar bildene mine med Nikon D3100.

Kategorier

Arkiv

hits