morningen

Nå har jeg stått opp for ca. en time siden. Har bare rukket og spist frokost, og satt meg på pc'n såklart! Jeg hadde en mye bedre natt enn jeg hadde igår, for jeg våkna bare en gang, ikke tre. Så jeg har faktisk sovet veldig godt. :p I dag har jeg egentlig ikke peiling på hva jeg skal gjøre, men kanskje jeg drar ut eller blir hjemme for en gangs skyld. Jeg har faktisk vært mye borte i det siste, det er derfor jeg ikke blogger så altforofte.

fortsett og kom med forslag til må gjør videoen folkz ! :D

randombilderDet er sol ute nå, så hvis det fortsetter og være slik blir det kanskje solnedgang i kveld? For da skal jeg ut og ta bilde av den, hvis jeg rekker det :P Men ellers får jeg gå ut og ta bilder uansett. Snøen begynner og minske, men det betyr ikke at hele hagen fortsatt er dekket av snø !

i kveld skal vi faktisk spise kake også! Søstra mi har bursdag :D Og jeg har jo godteriløfte, men det var visst lov og spise kake på bursdag, og dessuten er det liksom 18 års dagen hennes, og det blir litt teit og sitte og se på at alle spise KJEMPEGODE kaker ! ! Jeg skal selvfølgelig ikke spise så masseda :p

-tihi <3 <3 <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eva karlin

eva karlin

13, Ørland

Hei : ) Jeg er ei 13 år gammel jente. Jeg blogger om det jeg tenker på, det jeg driver med og masse bilder! Jeg tar bildene mine med Nikon D3100.

Kategorier

Arkiv

hits