GODTERI_løfte

NÅ skal jeg, silje & maria har godteriløfte. Vi skal ikke spise gorteri ogsånn før påske, da kan vi spiser masse også etter påska skal vi kanskje fortsette, hvis vi vil da :D Vi var til silje for litt siden og skrev opp noen regler, som jeg skal legge ut. Det er ikke akkurat så veldig strenge regler da, men så vi har noe og følge hvis vi ikke vet hva vi skal spise.

reglene;

ikke godkjent; godteri, brus, sjokolademelk, kjeks meg sjokolade, is, potetgull, drops, frokostblanding med sjokolade & oboy. Det er heller ikke lov med generelle ting fyllt med masse sukker og usunt.

godkjent; tyggis, kjeks UTEN sjokolade, halspastille & MASSE frukt, og andre ting som ikke er usunt. Grønnsaker og noen typer youghurt. :)

-hehe, tror du jeg klarer og følge alle relgene ?

bildene fra da jeg var ut med silje & maria. Eva var med først hun òg men så måtte hun dra hjem og da dro vi hjem til meg for og ta litt bilder ute.<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eva karlin

eva karlin

13, Ørland

Hei : ) Jeg er ei 13 år gammel jente. Jeg blogger om det jeg tenker på, det jeg driver med og masse bilder! Jeg tar bildene mine med Nikon D3100.

Kategorier

Arkiv

hits