hjemme igjen

Da var frøyaturen over, og jeg er hjemme igjen. Har egentlig vært det ganske lenge nå, men kunne ikke blogge. Vi var hjemme rundt 4, også så vi ferdig litt ski, såå dusjet deg også dro vi på "forestilling", i bjugn. Hvert årt setter liksom musikk, dans og drama klassen opp et show, og vi bruker alltid og dra for det er utrolig bra  ! Hehe, uansett hadde de i år satt opp "alice i underland".Har noen bilder derfra, som kommer senere "kanskje". Jeg er ikke så god på og legge ut bildene jeg sier jeg skal legge ut, men jeg SKAL bli bedre!

Jaja, men det var ialefall veldig koslig på frøya,  men det er det jo alltid, for mange i slekta bor der. Ialefall den ene siden av slekta mi. Jeg skulle egentlig ta noen bilder ute, men det ble ikke tid til det, så jeg tar heller og poster noen av bildene inne. Senere. Hehe, jeg vet det er kjedelig uten bilder men jeg orker bare ikke laste de opp i kveld.

I morgen er det jo skole, og for en gangs skyld gleder jeg meg ! Det er helt utrolig, men sant ! Jeg gleder meg ikke til matte elns, men til og se alle vennenne mine, siden jeg ikke har sett de i helga og det har jo vært bursdag og jentekveld(?). Jaaaaaa, men da snakkes vi !! O.o

 


randombilder, fordi jeg ikke gidder noe annet <3 eheeee..... -.-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eva karlin

eva karlin

13, Ørland

Hei : ) Jeg er ei 13 år gammel jente. Jeg blogger om det jeg tenker på, det jeg driver med og masse bilder! Jeg tar bildene mine med Nikon D3100.

Kategorier

Arkiv

hits