nytt design.

Nå har jeg akkurat, eller for en liten stund siden kommet hjem fra skolen. Det er vel ikke så morsomt for noen og lese om hva vi gjorde, så jeg skal hoppe over den delen. Jeg har forresten akkurat laget meg nytt ( ikke akkurat ) design ! Har bare endret litt farger, og skiftet side på menyen også noe småtteri som ikke merkser særlig. Nå holder jeg forresten på og sovne.. er sykt trøtt og tror jeg legger meg litt etterpå, men jeg får se. Rakk ikke blogge i får kveld, for jeg sovna omtrent før jeg rakk og slå av pc'n, men skal blogge mere i dag tenker jeg... også skal jeg prøve og se opptak av frustrerte fruer og GOSSIP GIRL ! :)

 

 

fisken miiin <3 den utrolig søte fisken min som faktisk skal bli modell ( sier vi ), fordi hun kommer når hun ser et kamera. ( ;) ), så da får hun bli modell. Hehe.... jeg tror jeg kommer til og grine hvis hu dør, så jeg vel passe på og mate henne.men bollen er litt skitten nå, så jeg tror jeg må vaske den^^

-ekb ^^

Én kommentar

E v a J a n i t a

03.mar.2011 kl.15:49

søt fisk ♥

Skriv en ny kommentar

eva karlin

eva karlin

13, Ørland

Hei : ) Jeg er ei 13 år gammel jente. Jeg blogger om det jeg tenker på, det jeg driver med og masse bilder! Jeg tar bildene mine med Nikon D3100.

Kategorier

Arkiv

hits